Köp skönhetsprodukter och få rabatt!

Vi gillar att tipsa om bra företag och idag vill vi skriva om två stycken. Den första är konsumenttester.se. På denna sida kan du ta del av rabattkoder för butiker på nätet. Med rabattkoder kan du fynda en hel del. Det andra företaget vi vill tipsa om är Nordicfeel. Hos dem kan du handla parfymer, smink, hårvård och hudvård. Om du dessutom ser till att använda en Nordicfeel rabattkod från just konsumenttester.se så får du dessa produkter till ett bättre pris. Hos Nordicfeel finns det en hel del att välja mellan och som kvinna kommer du garanterat att tycka om denna webbutik.

Nordicfeel erbjuder mängder av produkter inom skönhet

När du handlar på nätet hos Nordicfeel får du produkterna hemlevererat. Denna nätbutik startade 2006 under namnet Parfymshopen, men heter idag Nordicfeel. De har mängder av bra produkter till redan bra priser. Men med en Nordicfeel rabattkod får du ännu bättre priser. Sortimentet som denna butik erbjuder består av över 200 varumärken samt runt 15 000 olika produkter. Är det så att du befinner dig i Växjö eller kanske bor där så kan du besöka deras fysiska butik eller deras frisörsalong som ligger i denna stad. Men det är minst lika enkelt och smidigt att shoppa via nätet, och det går snabbt att få hem dina varor. Se till att du använder dig av rabattkoder från Konsumenttester för att få dina produkter till bättre priser. Du kan därmed få ännu mer för pengarna.

8 apr 2016

 

Detta är en blogg som ämnar inspirera och informera, främst om företagssverige; vilka företag som erbjuder produkter och tjänster som är något utöver det vanliga, men även rörande vardagliga ting som humor, tips, tricks och allmän feel-good. 

Jag som skriver denna blogg vill att du som läsare ska kunna surfa in här för att få reda på något nytt som kanske kan vara till nytta i ditt yrkesliv - eller ditt privatliv. Det finns en värld av outforskade saker och man bör, när man kan, dela med sig av godbitarna.

Ämnena som berörs här är av väldigt varierad art, målgruppen är bred och alla är hjärtligt välkomna. 

 "We're all working together; that's the secret"

(Sam Walton)

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Senaste inläggen: