Bra finansieringslösningar för företag

Idag vänder vi oss till dig som har företag och som är på jakt efter bra finansieringslösningar. Ibland är det så att ett företag inte har det rätta flödet av pengar. Man har en något sämre likviditet. Det kan åtgärdas genom att vända sig till ett företag som erbjuder fakturaköp. På Fakturaköpsguiden finns det ett bra företag som sysslar just med sånt. Fakturaköpsguiden är en del av företaget Fakturify. Dels kan du då låta dem köpa dina fakturor, men även belåna dem samt flera andra bra saker som de erbjuder. Att sälja fakturor har blivit allt mer vanligare att företag gör. Det för att öka flödet i kassan. Oftast kommer pengarna snabbt in med så att du kan använda dem dagen efter till dina egna räkningar och annat.

Se över företagets ekonomi

Även om det är grymt smidigt med fakturaköp så är det ju så att det även är bra att ha ett konstant flöde i företaget när det kommer till ekonomin. Märker du av att det varje månad saknas pengar så kan det vara läge att se över det ekonomiska. Det så att du kan komma ikapp dig så att säga. Du kan med fördel ta in en revisor om du inte känner att du behärskar att göra det själv. Så att sälja faktura, det kan du göra, då och då, när du behöver in med pengar snabbt. Men ska du hålla företaget levande så krävs det att du har en hållbar ekonomi. 

20 May 2019

 

Detta är en blogg som ämnar inspirera och informera, främst om företagssverige; vilka företag som erbjuder produkter och tjänster som är något utöver det vanliga, men även rörande vardagliga ting som humor, tips, tricks och allmän feel-good. 

Jag som skriver denna blogg vill att du som läsare ska kunna surfa in här för att få reda på något nytt som kanske kan vara till nytta i ditt yrkesliv - eller ditt privatliv. Det finns en värld av outforskade saker och man bör, när man kan, dela med sig av godbitarna.

Ämnena som berörs här är av väldigt varierad art, målgruppen är bred och alla är hjärtligt välkomna. 

 "We're all working together; that's the secret"

(Sam Walton)

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: