Få en bra ljudmiljö på jobbet

Ett av de jobbigaste ljuden som finns på ett kontor är ett sorl. När man inte riktigt kan höra vad som sägs, utan det mest blir som en kakafoni i öronen. Man tappar fokus, man blir trött man blir grinig. Det är inte till nytta för någon, allra minst för den som drabbas av det. För att få bukt med sådan här ljudproblem så kan man välja olika lösningar. En lösning är att all personal har tillgång till ett eget kontor där man kan stänga dörren, men det är inte ekonomiskt försvarbart. Ett annat är att sätta upp skärmväggar vilket hjälper till viss del. Men det finns ett sätt till!

Ljudasorbenter

Precis som det låter så är detta något som är designat för att absorbera ljud. Det är alltså inte bara ljuddämpande, utan tar också bort möjligheten för ljudet att studsa runt i rummet och skapa något som kallas för efterklang. Vill du ha moderna ljudabsorbenter kan du vända dig till Morekontor.se som säljer kontorsmöbler. I deras utbud finns det ljudabsorberande material som också är dekorativa. Du får därmed en kontorsmiljö utan buller, personal som mår bättre och samtidigt ett rum som blir vackert utsmyckat. Det finns ett ganska stor utbud hos Morekontor och man sätter fast dem både på väggar och i tak med beslag. För dig som vill ha mjukare ljud i din hemmiljö så funkar detta också, och du får samtidigt ett snyggt konstverk på väggen. 

28 Feb 2019

 

Detta är en blogg som ämnar inspirera och informera, främst om företagssverige; vilka företag som erbjuder produkter och tjänster som är något utöver det vanliga, men även rörande vardagliga ting som humor, tips, tricks och allmän feel-good. 

Jag som skriver denna blogg vill att du som läsare ska kunna surfa in här för att få reda på något nytt som kanske kan vara till nytta i ditt yrkesliv - eller ditt privatliv. Det finns en värld av outforskade saker och man bör, när man kan, dela med sig av godbitarna.

Ämnena som berörs här är av väldigt varierad art, målgruppen är bred och alla är hjärtligt välkomna. 

 "We're all working together; that's the secret"

(Sam Walton)

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: