Hur ofta ska du städa?

Städning, det är något alla bör göra, för att må bra och för att ha en bra hälsa. Hur ofta just du bör städa beror så klart på hur stor bostad du har. Sedan finns det ju andra sorters städning som ska göras i livet ibland, som flyttstädning eller dödsbostädning. Olika utrymmen i din bostad ska städas olika ofta, de rum som används mycket bör göras rent varje dag, som badrummet och köket.

Att städa varje dag eller varje vecka

Köket och badrummet är de rum vi använder varje dag samt att det är rum som det är viktigt att det är bra hygien i. Du måste inte göra en grundlig städning av dessa rum varje dag, men det är bra att torka av och även se till att diska varje dag. Sedan är det bra att ha en så kallad veckostädning där du dammar öppna ytor, dammsuger och torkar golven med mera. 

En gång per månad kan du satsa på att göra en lite mer detaljerad städning, bland annat då med fönsterputs, tvätta gardiner, göra rent persienner, gå igenom kylen med mera.

Sen, se till att göra storstädning då och då.

Anlita städhjälp

Ibland kan det vara skönt att få hjälp med städningen. Det kan vara att du bokar in hemstädning en gång per vecka eller så är det flyttstäd som ska göras. Du kan då anlita Anettes Flyttstädning för det senare. Utöver flyttstädning erbjuder de dödsbostädning efter dina behov. Du får då hjälp med städning av ett dödsbo om du har behov av det. 

30 Jun 2020

 

Detta är en blogg som ämnar inspirera och informera, främst om företagssverige; vilka företag som erbjuder produkter och tjänster som är något utöver det vanliga, men även rörande vardagliga ting som humor, tips, tricks och allmän feel-good. 

Jag som skriver denna blogg vill att du som läsare ska kunna surfa in här för att få reda på något nytt som kanske kan vara till nytta i ditt yrkesliv - eller ditt privatliv. Det finns en värld av outforskade saker och man bör, när man kan, dela med sig av godbitarna.

Ämnena som berörs här är av väldigt varierad art, målgruppen är bred och alla är hjärtligt välkomna. 

 "We're all working together; that's the secret"

(Sam Walton)

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: