Incognito™(osynlig tandställning) hos SMAJLA

SMAJLA i Stockholm grundades 2008 av ortodontisten Jessica Hedborg och har sedan dess hjälpt många patienter med att få en så kallad osynlig tandställning. En osynlig tandställning sitter på baksidan av tänderna istället för en vanlig som sitter på framsidan. En tandställning som är osynlig syns inte, och den påverkar inte heller talet. De flesta vuxna patienter som känner att de behöver reglera tänderna föredrar att kunna göra det utan att det syns. Då är en Incognito™(osynlig tandställning) att rekommendera. Denna typ av tandställning är ett helt individualiserat lingualsystem och brackets och bågar är anpassade individuellt för varje enstaka patient. För att den ska vara så bekväm som möjligt så är apparaturen utformad i tunt guld. Det är endast certifierade tandläkare som får ge dig en osynlig tandställning, vilket givetvis tandläkarna på SMAJLA är. SMAJLA består av ett team av tandläkare, specialisttandläkare och vanliga läkare som har en lång erfarenhet av tandvård och du kan läsa mer om dem på deras hemsida.

Tre prisvärda paket

Hos SMAJLA kan du få välja mellan tre prisvärda paket när det gäller tandställning:

  • Normal synlig
  • Normal osynlig
  • Exklusiv osynlig

För exakta priser, besök SMAJLAs hemsida eller ta kontakt med dem via telefon eller mail. Du kan även få reda exakt vad som ingår i alla paketen.

Boka en standardkonsultation

Det bästa är att boka in en standardkonsultation hos SMAJLA. På det viset kan du få en behandlingsplans som fungerar för ditt bett och dina tänder. Du kan även boka in vanligt tandläkarbesök, få dina tänder lagade eller få specialisttandvård hos SMAJLA. Du kanske har behov av komplicerade behandlingar som innebär kronor, broar och tandimplantat eller så vill du bara ha en tid hos tandhygienisten. Hos SMAJLA kan du få den tandläkarvård som du och dina tänder behöver.

3 Mar 2015

 

Detta är en blogg som ämnar inspirera och informera, främst om företagssverige; vilka företag som erbjuder produkter och tjänster som är något utöver det vanliga, men även rörande vardagliga ting som humor, tips, tricks och allmän feel-good. 

Jag som skriver denna blogg vill att du som läsare ska kunna surfa in här för att få reda på något nytt som kanske kan vara till nytta i ditt yrkesliv - eller ditt privatliv. Det finns en värld av outforskade saker och man bör, när man kan, dela med sig av godbitarna.

Ämnena som berörs här är av väldigt varierad art, målgruppen är bred och alla är hjärtligt välkomna. 

 "We're all working together; that's the secret"

(Sam Walton)

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: