Öka din synlighet på internet

Det som det talas om en hel del idag, är att synas på nätet, eller att ranka på Google. Det är ju så att när man har ett företag, med en hemsida, så måste man även se till att synas. Det är lätt att försvinna i det stora flöde som ändå finns på nätet. 

En sökning på Google med ett enda ord, det ger många sökträffar. För att du ska hamna bland de första sökträffarna där, då gäller det att jobba med din hemsida. Du kan få hjälp med det av en bra mediabyrå. Kolla gärna in www.firstvision.se. First Vision Mediabyrå kan hjälpa dig med en digital strategi samt även med SEO.

SEO är ett bra sätt att öka din synlighet på nätet på ett enkelt sätt. Det går även satsa på det som heter Google Ads, som är köpta annonser

Testa även att använda dig av olika sociala medier

Du bör se till att även synas på andra sätt än bara med en hemsida. Det du kan göra är att satsa på sociala medier. Det är många som idag väljer att finnas på Facebook,  med en företagssida. Se till att även länka där till din hemsida. 

Skapa en sida för företaget och interagera sedan med dina gillar/följare, så kommer det snart att ge resultat i form av fler besökare till din hemsida. 

Se till att vara aktiv och uppdatera ofta. Samma med din hemsida, se till att den alltid är uppdaterad.

15 Apr 2022

 

Detta är en blogg som ämnar inspirera och informera, främst om företagssverige; vilka företag som erbjuder produkter och tjänster som är något utöver det vanliga, men även rörande vardagliga ting som humor, tips, tricks och allmän feel-good. 

Jag som skriver denna blogg vill att du som läsare ska kunna surfa in här för att få reda på något nytt som kanske kan vara till nytta i ditt yrkesliv - eller ditt privatliv. Det finns en värld av outforskade saker och man bör, när man kan, dela med sig av godbitarna.

Ämnena som berörs här är av väldigt varierad art, målgruppen är bred och alla är hjärtligt välkomna. 

 "We're all working together; that's the secret"

(Sam Walton)

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: