OYEZ! – för dig som börjar bli tunnhårig

Ett företag jag vill tipsa om är håravfall.tv. Hos dem kan du, som är en man som börjar bli tunnhårig hitta OYEZ!. Du kanske har börjat märka att ditt hårfäste drar sig uppåt, eller tappar du mer än så? Oavsett hur mycket eller lite hår du tappar så kan det kännas stressande och du kanske känner dig obekväm med dig själv. Det är inget ovanligt att tappa hår, men om du vill ha ett tjockt hårsvall så kan en OYEZ! vara lösningen för dig.

Köp en OYEZ!

Det spelar ingen roll vad just ditt håravfall beror på, det kan bero på ålder stress eller det kan vara en sjukdom som ligger bakom, men i alla dessa fal så kan du dölja det. Besök oyez.se och köp en hårdel som kallas OYEZ!. Denna hårdel är:

  • Väldigt enkelt att beställa
  • Den har ett naturligt utseende
  • Den är hållbar
  • Kvaliteten är mycket hög

Till ditt ”nya” hår kan du beställa till andra produkter, så som extra tejp, gel till rakning, balsam och schampo samt produkter för att kunna styla ditt hår. Din OYEZ! går att klippa och styla precis som du har gjort med ditt eget hår tidigare.

Håravfall

1177.se kan du läsa mer om håravfall, som vad det beror på, vilka som drabbas och vad man kan göra åt det. Att drabbas av håravfall är något som både män och kvinnor gör i mer eller mindre omfattning.

17 Apr 2015

 

Detta är en blogg som ämnar inspirera och informera, främst om företagssverige; vilka företag som erbjuder produkter och tjänster som är något utöver det vanliga, men även rörande vardagliga ting som humor, tips, tricks och allmän feel-good. 

Jag som skriver denna blogg vill att du som läsare ska kunna surfa in här för att få reda på något nytt som kanske kan vara till nytta i ditt yrkesliv - eller ditt privatliv. Det finns en värld av outforskade saker och man bör, när man kan, dela med sig av godbitarna.

Ämnena som berörs här är av väldigt varierad art, målgruppen är bred och alla är hjärtligt välkomna. 

 "We're all working together; that's the secret"

(Sam Walton)

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: