Smart kunna omvandla el

Visste ni att man kan köpa en produkt som heter inverter för att omvandla ström till den sorts el man har behov av? Det heter även växelriktare och finns att köpa hos Inverterbutiken så köp växelriktare och inverters online. En inverter kan man ha på sitt företag, inom industrin, men även hemma. Den är bra för att omvandla strömmen och fungerar som ett slags batteri kan man säga. Du har alltid nära till ett eluttag om du har en inverter. Med en sådan kan du omvandla strömmen i ett eller flera bilbatteri till 230V. Smidigt att ha med i husvagnen om du vill se på tv och det inte finns el på campingen. 

Smarta produkter hos Inverterbutiken

Hos Inverterbutiken finns det inte bara växelriktare utan de har en massa andra bra saker. Bland annat har de solceller. Du hittar till exempelvis solceller till husbil, husvagn och båt. Med solceller har du alltid elen med dig. Det eftersom att den skapar det via solen. Solceller är ett miljövänligt sätt att skapa el på. I längden så sparar du en hel del pengar på det. Det är inte fel att satsa på det både hemma och på husbilen.

Inverterbutiken erbjuder även batterier av olika slag hos sig samt att de även har ett utbud av en massa andra bra saker. Som till exempel laddare för elbilar. Om du har en elbil är det ju bra att kunna ladda upp den på ett bra sätt och det gör du med en elbilsladdare. 

 

30 Sep 2022

 

Detta är en blogg som ämnar inspirera och informera, främst om företagssverige; vilka företag som erbjuder produkter och tjänster som är något utöver det vanliga, men även rörande vardagliga ting som humor, tips, tricks och allmän feel-good. 

Jag som skriver denna blogg vill att du som läsare ska kunna surfa in här för att få reda på något nytt som kanske kan vara till nytta i ditt yrkesliv - eller ditt privatliv. Det finns en värld av outforskade saker och man bör, när man kan, dela med sig av godbitarna.

Ämnena som berörs här är av väldigt varierad art, målgruppen är bred och alla är hjärtligt välkomna. 

 "We're all working together; that's the secret"

(Sam Walton)

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: