Smart sätta upp övervakningskamera hemma

Ett sätt att göra sig mer trygg och säker, det är att sätta upp en övervakningskamera i sitt hem. Det är inte fel att ha, oavsett om du är hemma, på jobbet eller bortrest. Det eftersom att du då alltid kan ha koll. Du kan till exempel installera IP-kamera och sedan koppla den till mobilen. Du kan då när du vill kolla läget hemma. Hur smidigt som helst. Sen är det bra att utöver en ip kamera även ha en övervakningskamera utomhus. Det så att du har koll på din uppfart eller ditt garage eller liknande. Om du vill, köp övervakningskamera utomhus hos Prylstaden. De har många olika modeller att välja på. 

Komplettera med larm

För att verkligen känna dig trygg i ditt hem, eller känna dig trygg att åka bort, så är det bra att även ha ett larm. Det utöver övervakningskameror. Det finns de larm som går att koppla till vaktbolag, som direkt åker ut om det skulle larma. Det gör det extra tryggt för dig. I dagens samhälle är det ju så att man inte direkt kan ha dörren olåst längre, inte som det var förr. Idag är det även ett måste att skydda sitt hem. Det är bra då att satsa på saker för att göra just detta. Tänk även på att inte skylta med att du inte är hemma om du åker bort en längre tid. Se till att lura tjuven att du är hemma, även om du inte är det. 

3 Feb 2021

 

Detta är en blogg som ämnar inspirera och informera, främst om företagssverige; vilka företag som erbjuder produkter och tjänster som är något utöver det vanliga, men även rörande vardagliga ting som humor, tips, tricks och allmän feel-good. 

Jag som skriver denna blogg vill att du som läsare ska kunna surfa in här för att få reda på något nytt som kanske kan vara till nytta i ditt yrkesliv - eller ditt privatliv. Det finns en värld av outforskade saker och man bör, när man kan, dela med sig av godbitarna.

Ämnena som berörs här är av väldigt varierad art, målgruppen är bred och alla är hjärtligt välkomna. 

 "We're all working together; that's the secret"

(Sam Walton)

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: