Testa olika typer av jobb

Om det är så att du vill ha möjligheten att testa på olika jobb, så kan det vara idé att bli en så kallad giggare. Det är något du kan göra hos GigStep. Du hittar dem på www.gigstep.se. Man kan säga att det är en form av konsultjobb. Dock går det även att jobba via dem, fast som frilansare, men få hjälp med att hitta jobben och hjälp med hur du får betalt. Fördelen med att gigga är att du kan ta korta och långa uppdrag, efter hur det passar dig. Det gör även att du kan testa på olika saker, för att hitta vad du vill göra, eller för att få ett bättre CV.

Vill du bli giggare?

Det finns idag olika sorters plattformer som du använda dig av för att bli giggare eller testa på konsultuppdrag. Det är ju så att det har lite av exploderat detta med att vara giggare. Så utöver GigStep finns det även andra ställen. Du kan ta och testa den du känner passar dig bäst. 

Kanske du frilansar idag men vill ha lite hjälp på traven, då kan det vara bra att ta ett gig på detta sätt. 

Oavsett hur du tänker kring konsultuppdrag och gig eller om du vil frilansa, tänk på att se över försäkringar och tjänstepension redan från start. Ha även en bra jobbrutin, då det är vanligt att jobba hemifrån.

30 sep 2021

 

Detta är en blogg som ämnar inspirera och informera, främst om företagssverige; vilka företag som erbjuder produkter och tjänster som är något utöver det vanliga, men även rörande vardagliga ting som humor, tips, tricks och allmän feel-good. 

Jag som skriver denna blogg vill att du som läsare ska kunna surfa in här för att få reda på något nytt som kanske kan vara till nytta i ditt yrkesliv - eller ditt privatliv. Det finns en värld av outforskade saker och man bör, när man kan, dela med sig av godbitarna.

Ämnena som berörs här är av väldigt varierad art, målgruppen är bred och alla är hjärtligt välkomna. 

 "We're all working together; that's the secret"

(Sam Walton)

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: