Wegot - möbler med kvalitét

Sova är bland det skönaste jag vet och det får mig osökt att tänka på ett företag jag tycker är bra. WeGot! Ska du köpa säng, så är det sängar från WeGot som du ska välja mellan! Jag har själv köpt min säng där och jag är så nöjd! Ni vet väl det att vi spenderar så mycket som en tredjedel av vårat liv i just sängen, då är det rätt viktigt att man väljer en säng som är bra! WeGot har sängar i många olika storlekar och prisklasser och du kan välja mellan olika hårdheter som mjuka, hårda eller mitt i mellan.

Andra typer av möbler

Ett hem består av mer än en säng och kanske du vill byta ut eller köpa nya möbler? WeGot har andra möbler som bäddsoffor, men även:

  • Inredning
  • Utemöbler
  • Köksmöbler
  • Soffor

Om du besöker wegot.se så hittar du alla de möbler som WeGot erbjuder. Du kan dessutom om du befinner dig i Malmö (eller är sugen på ut och åka) besöka deras fysiska butik. Jag har själv vart där, det är hela 1200 kvm stort och det är en fantastisk känsla att gå och kika, provsitta och provligga möblerna när man är där. Givetvis går det att beställa alla möbler via nätet om du inte har möjlighet att åka dit. Efter att man har beställt tar det bara ett par dagar att få hem det. Sedan är det bara att möblera på det sätt som du vill!

10 Apr 2015

 

Detta är en blogg som ämnar inspirera och informera, främst om företagssverige; vilka företag som erbjuder produkter och tjänster som är något utöver det vanliga, men även rörande vardagliga ting som humor, tips, tricks och allmän feel-good. 

Jag som skriver denna blogg vill att du som läsare ska kunna surfa in här för att få reda på något nytt som kanske kan vara till nytta i ditt yrkesliv - eller ditt privatliv. Det finns en värld av outforskade saker och man bör, när man kan, dela med sig av godbitarna.

Ämnena som berörs här är av väldigt varierad art, målgruppen är bred och alla är hjärtligt välkomna. 

 "We're all working together; that's the secret"

(Sam Walton)

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: